Avdeling Kolbotn

SportSenter1 avdeling Kolbotn er stedet for deg som ønsker et mer profesjonelt og personlig treningssenter. Vår beliggenhet gjør oss til det perfekte stedet å trene på vei til og fra jobb. Her blir du tatt godt imot og fulgt opp av vårt dyktige team. Stikk innom for en prøvetime og opplev vårt inkluderende treningsmiljø. Alle er velkomne!

Noen fakta

- Vi tilbyr et stort treningslokale med godt miljø og mange muligheter for økt lyst og treningsglede.
- Vi holder til i lyse og trivelige lokaler, med et inkluderende og personlig miljø. 
- Nye og fine garderober med badstue og låsbare oppbevaringsskap.
- Store flatskjermer ved kondisjonsavdelingen.
- Treningsapparater fra den italienske produsenten Panatta. Dette er apparater fra øverste hylle. Her snakker vi svært god kvalitet og flott design. Prøv det ut og du vil skjønne hvorfor vi snakker så varmt om akkurat dette merket.

Tjenester

Trening
Frivekter, kondisjonsapparater, slynge fra redcord, kettlebells og spinningsykler. Vi har både kompetansen og utstyret som skal til for å hjelpe deg med å nå dine mål. Er du motivert til å følge våre råd? Ja, da kan vi garantere deg gode resultater.

Individuell oppfølging 
Ønsker du et skreddersydd treningsopplegg? Vi hjelper deg med å nå dine mål basert på din genetikk, noe som er helt unikt for et treningssenter.

Kost- og ernæringsprogram
Noen av oss trenger mye mat, mens andre trenger mindre - ingen er like. Vi kan lage et personlig kostholdsprogram tilpasset dine individuelle mål basert på din nåværende metabolisme (forbrenning). Dersom din metabolisme i dag er for høy eller lav, kan vi hjelpe deg med å stabilisere den slik du ønsker.

Egen butikk
Vi kan tilby deg treningstøy og utstyr fra kjente merkenavn. Av kosttilskudd har vi et variert utvalg og kan gi råd om hva du bør prioritere, alt etter hva målet ditt er.


Husk at vi bare er en telefonsamtale unna og med glede besvarer ethvert spørsmål du måtte ha. Du er hjertelig velkommen til å komme innom for å ta en titt, vi gleder oss alltid over å se et nytt og vennlig ansikt!

Klikk her for mer informasjon om de forskjellige medlemskapene!SportSenter1

Finn medlemskapet som passer deg!

Bli medlem