Avdeling Vinterbro

SportSenter1 avdeling Vinterbro åpnet sine dører for første gang i januar 2013 på Vinterbro Senter. Treningssenteret er helt nytt med topp moderne utstyr fra den italienske kvalitetsprodusenten Panatta. Om du foretrekker gruppetrening har vi tre saler med mye forskjellige aktiviteter som spinning, yoga, pilates, aerobic, zumba og mye mer!

Beliggenheten kunne ikke vært mer praktisk, da vi holder til på Vinterbro Senter, med inngang rett til venstre for hovedinngangen til senteret. Hvorfor ikke ta seg en treningsøkt på vei til eller fra shopping? Har du barn? Vi har barnerom hvor de minste kan ha det gøy mens de voksne trener. 

Noen fakta

- Store og fine treningslokaler med ren treningsglede i helt nye lokaler!
- Vi holder til i lyse og trivelige lokaler med panoramautsikt
- Tre saler for gruppetimer med aktiviteter som; spinning, aerobic, yoga, pilates og mye mer!
- Egen stretching avdeling
- Barnerom
- Nye og moderne solsenger
- Stilrene garderober med badstue
- Godt kvalifiserte PTer og instruktører

Følg oss på Facebook og få med deg informasjon om SportSenter1!

Tjenester

Hovedgym Frivekter, styrkeapparater, kondisjonsavdeling. Vi har både kompetansen og utstyret som skal til for å hjelpe deg med å nå dine mål. Er du motivert til å følge våre råd? Ja, da kan vi garantere deg gode resultater.

Gruppetimer Våre dyktige instruktører tilbyr aktiviteter som spinning, aerobic, zumba, yoga, pilates og mye mer. Klikk her for å få en innføring i de forskjellige aktivitetene og hvem som er instruktør.

Individuell oppfølging Ønsker du et skreddersydd treningsopplegg? Vi hjelper deg med å nå dine mål basert på din genetikk, noe som er helt unikt for et treningssenter.

Kost- og ernæringsprogram Noen av oss trenger mye mat, mens andre trenger mindre - ingen er like. Vi kan lage et personlig kostholdsprogram tilpasset dine individuelle mål basert på din nåværende metabolisme (forbrenning). Dersom din metabolisme i dag er for høy eller lav, kan vi hjelpe deg med å stabilisere den slik du ønsker.

Egen butikk Vi kan tilby deg treningstøy og utstyr fra kjente merkenavn. Av kosttilskudd har vi et variert utvalg og kan gi råd om hva du bør prioritere, alt etter hva målet ditt er.

Barnerom Vi har eget barnerom med godt innsyn hvor de minste kan se på tegnefilmer, lese eller leke mens mor og far trener.


Husk at vi bare er en telefonsamtale unna og med glede besvarer ethvert spørsmål du måtte ha. Du er hjertelig velkommen til å komme innom for å ta en titt, vi gleder oss alltid over å se et nytt og vennlig ansikt!

Klikk her for mer informasjon om de forskjellige medlemskapene!


SportSenter1

Finn medlemskapet som passer deg!

Bli medlem