Avdeling Vinterbro

SportSenter1 avdeling Vinterbro åpnet sine dører for første gang i januar 2013 på Vinterbro Senter. Vi er et treningssenteret  med moderne utstyr fra den italienske kvalitetsprodusenten Panatta, crosscage, stort kondisjonsområde og mange gruppetimer.

Beliggenheten kunne ikke vært mer praktisk, da vi holder til på Alti Vinterbro Senter, med inngang rett til venstre for hovedinngangen til senteret. Hvorfor ikke ta seg en treningsøkt på vei til eller fra shopping? Har du barn? Vi har barnerom hvor de minste kan ha det gøy mens de voksne trener. 

Noen fakta

- Store og fine treningslokaler

- Vi holder til i lyse og trivelige lokaler med panoramautsikt

- Tre saler for gruppetimer med aktiviteter som bla. spinning, Zumba, yoga, pilates og mye mer.

- Egen stretching avdeling

- Barnerom

- Stilrene garderober med badstue

- Godt kvalifiserte PT'er og instruktører

Tjenester

Hovedgym Frivekter, styrkeapparater, kondisjonsavdeling. Vi har både kompetansen og utstyret som skal til for å hjelpe deg med å nå dine mål. Er du motivert til å følge våre råd? Ja, da kan vi garantere deg gode resultater.

Gruppetimer Våre dyktige instruktører tilbyr aktiviteter som spinning, step/styrke, Zumba, yoga, pilates og mye mer. Klikk her for å få en innføring i de forskjellige aktivitetene og hvem som er instruktør.

Individuell oppfølging Ønsker du et skreddersydd treningsopplegg? Vi hjelper deg gjerne. Spør oss om personlig trening. 

Kost- og ernæringsprogram Vi kan lage et personlig kostholdsprogram tilpasset dine individuelle mål basert på din nåværende metabolisme (forbrenning). Dersom din metabolisme i dag er for høy eller lav, kan vi hjelpe deg med å stabilisere den slik du ønsker.

Egen butikk Vi kan tilby deg treningstøy og utstyr fra kjente merkenavn. Av kosttilskudd har vi et variert utvalg og kan gi råd om hva du bør prioritere, alt etter hva målet ditt er.

Barnerom Vi har eget barnerom med godt innsyn hvor de minste kan leke mens du trener.

Bilder fra Vinterbro

SportSenter1

Finn medlemskapet som passer deg!

Bli medlem