Avdeling Vinterbro

SportSenter1 avdeling Vinterbro åpnet sine dører for første gang i januar 2013 på Vinterbro Senter. Treningssenteret er helt nytt med topp moderne utstyr fra den italienske kvalitetsprodusenten Panatta. Om du foretrekker gruppetrening har vi tre saler med mye forskjellige aktiviteter som spinning, yoga, pilates, aerobic, zumba og mye mer!

Beliggenheten kunne ikke vært mer praktisk, da vi holder til på Vinterbro Senter, med inngang rett til venstre for hovedinngangen til senteret. Hvorfor ikke ta seg en treningsøkt på vei til eller fra shopping? Har du barn? Vi har et betjent barnerom hvor de minste kan ha det gøy mens de voksne trener. Hos oss blir du tatt godt imot og fulgt opp av vårt dyktige team.

Noen fakta

- Store og fine treningslokaler med ren treningsglede i helt nye lokaler!
- Vi holder til i lyse og trivelige lokaler med panoramautsikt
- Tre saler for gruppetimer med aktiviteter som; spinning, aerobic, yoga, pilates og mye mer!
- Egen stretching avdeling
- Betjent barnerom med godt innsyn
- Nye og moderne solsenger
- Stilrene garderober med badstue
- Godt kvalifiserte PTer og instruktører

Følg oss på Facebook og få med deg informasjon om SportSenter1!

Tjenester

Hovedgym
Frivekter, styrkeapparater, kondisjonsavdeling. Vi har både kompetansen og utstyret som skal til for å hjelpe deg med å nå dine mål. Er du motivert til å følge våre råd? Ja, da kan vi garantere deg gode resultater.

Gruppetimer
Våre dyktige instruktører tilbyr aktiviteter som spinning, aerobic, zumba, yoga, pilates og mye mer. Klikk her for å få en innføring i de forskjellige aktivitetene og hvem som er instruktør.

Individuell oppfølging
Ønsker du et skreddersydd treningsopplegg? Vi hjelper deg med å nå dine mål basert på din genetikk, noe som er helt unikt for et treningssenter.

Direct Sport
Direct Sport er et treningsprogram for deg som ønsker å prestere bedre som idrettsutøver. Om målet ditt for eksempel er å bli bedre i håndball, sykling, tennis eller fotball, blir øvelsene skreddersydd for å øke prestasjonene i din spesifikke idrett.

Kost- og ernæringsprogram
Noen av oss trenger mye mat, mens andre trenger mindre - ingen er like. Vi kan lage et personlig kostholdsprogram tilpasset dine individuelle mål basert på din nåværende metabolisme (forbrenning). Dersom din metabolisme i dag er for høy eller lav, kan vi hjelpe deg med å stabilisere den slik du ønsker.

Egen butikk
Vi kan tilby deg treningstøy og utstyr fra kjente merkenavn. Av kosttilskudd har vi et variert utvalg og kan gi råd om hva du bør prioritere, alt etter hva målet ditt er.

Barnerom
Betjent barnerom med godt innsyn hvor de minste kan se på tegnefilmer, lese eller leke mens mor og far trener.

Bilder fra Vinterbro

SportSenter1

Finn medlemskapet som passer deg!

Bli medlem