Personlig trener

 • Møt Dirk!

  Dirk er personlig trener og kostholdsrådgiver, og har sin utdanning fra Tyskland. Han har drevet med idrett i over 30 år, blant annet vært på ungdomslandslaget i kulestøt og håndball. De siste 10 årene har han hatt mest fokus på vekttrening og innendørs-roing. I sistnevnte gren har han satt 3 verdensrekorder. Han har en egen evne til å pushe grenser og nå nye høyder med sin trening.

  Den fysiske aktiviteten han legger opp til vil bli tilpasset etter dine behov og mål. Dirk er opptatt av trening innenfor alle aldersgrupper og hans motto er: "Trening som gir mening".

  Perfekte elever for Dirk er de som ønsker å nå nye høyder.

 • Møt Olav!

  Olav er en allsidig personlig trener som er opptatt av å yte god service og hjelper deg med det som skal til for å nå målet ditt, uansett alder og forutsetninger. Han har bred erfaring fra bl.a. fotball, styrkeløft og thai-boksing. Olav spesialiserer seg på baseøvelser, livsstilsendring og vektreduksjon. I tillegg til dette er han kostholdsveileder og kan utarbeide en skreddersydd plan for akkurat deg.

  Perfekte elever for Olav er nybegynnere og viderekomne.

 • Møt Lydia!

  Lydia har vært en profesjonell idrettsutøver i mange år. Hun er en svært dyktig og kompetent Personlig Trener og en fantastisk Pilates-instruktør. Lydia spesialiserer i å gi de av oss over 50, undommen tilbake. Du er garantert å bli møtt med et varmt smil, godt humør og en treningsøkt spesielt tilpasset deg.

  Perfekte elever for Lydia er godt voksne.

Instruktør

 • Møt Mina!

  Hva kan vi si om denne sama som våre medlemmer ikke allerede har sett? De elsker henne! Du må komme på timene hennes for å tro det. Hun er en høyt kvalifisert instruktør med masse erfaring, og det kan du se så fort du "joiner" timene hennes. Mina er utdannet allmennlærer og jobber til daglig som lærer på en barneskole.

  Trening er moro, og Zumba er for alle!

  Perfekt for deg som ønsker Zumba.

 • Møt Carina!

  Carina jobber fulltid som helsesekretær, men er også utdannet dansepedagog ved Den Norske balletthøgskolen. I ettertid har hun videreutdannet seg ved Norges idrettshøgskole og jobbet deltid som gruppeinstruktør på ulike gruppetimer og som seniorinstruktør. Hun elsker å leke med trinnbevegelser, men er også glad i styrkeøvelser. Kom på timene til Carina og få ny energi og mer styrke.

  Perfekt for deg som ønsker Kondisjon og styrke.

 • Møt Richard!

  Etter at Richard oppdaget Zumba for noen år siden, innså han at det kunne være gøy å trene! Han ble så glad i den treningsformen at han valgte å bli sertifisert instruktør selv, noe vi i SportSenter1 er glade for.

  La deg rive med og slå deg løs med inspirerende musikk og dans i Richard sine timer. Du vil merke at du kommer i veldig godt humør!

  Perfekt for deg som ønsker Zumba.

 • Møt Kari!

  Kari har studert psykologi og jobber nå som HR-konsulent. En sprudlende dame med ben i nesa fra Drøbak. Hun fattet interesse for spinning i en alder av 16 år, og har siden da vært bitt av "basillen". Kari ønsker sterkt å spre idrettsglede med godt humør og fengende musikk. Hun er blid, sta og dedikert. "Alt går". Å bli skikkelig sliten er ikke farlig og kroppen klarer alltid mer enn hodet tror.

  Gir alt, og gjør mitt beste for å få andre til å gjøre det samme!

  Perfekt for deg som ønsker Spinning.

 • Møt Henning!

  Henning har alltid drevet med idrett, og med triatlon siden 2010. Han har gjennomført flere Ironman, bl.a. Norseman. I Hennings spinningtimer vil dere oppleve ulike intervall-typer, der antall drag, lengden på de og lengden på pausene varierer. Timen passer for alle, både drevne syklister eller til dere som bare elsker spinning.

  Prøv det ut og dere vil garantert komme tilbake!

  Perfekt for deg som ønsker Spinning.

 • Møt Atle!

  Atle er Norges beste landeveisrytter i sin årsklasse. Han har passert 600 treningstimer i året. Beste prestasjoner i 2018 var 2.plass i nordisk landeveis mesterskap, i tillegg til dette ble han beste nordmann i VM i Italia. Atle er en strukturert og hyggelig fyr med god kunnskap når det kommer til spinning og tips til å bli bedre i sykkelsport.

  Timene hans blir ikke rolige!

  Perfekt for deg som ønsker Spinning.

 • Møt Nanett!

  Mange av våre medlemmer kjenner allerede Nanett. Hun er en lokal jente fra Vinterbro. Selv om Nanett har mye erfaring fra sykkel og sykkelritt, så heldigvis for oss, trives hun best på spinningsykkelen. Nanett er en erfaren spinninginstruktør, og har holdt timer i mange år. Musikk er et viktig verktøy i hennes klasser. Høyt tempo og bra musikk, gir en god treningsøkt!

  Perfekt for deg som ønsker Spinning.

Massasjeterapeut

For mer informasjon, ta kontakt med oss her:

Kontakt Vinterbro

SportSenter1

Finn medlemskapet som passer deg!

Bli medlem