Hvorfor ha en PT

Med en personlig trener får man god veiledning, noe som er like viktig enten man har god erfaring med trening eller om man er nybegynner. Gjennom tester og øvelser som utføres sammen med PT’en, og ikke minst gjennom erfaringer du gjør gjennom treningen din, vil du skaffe deg god kunnskap om deg selv og kroppen din, som igjen vil gjøre treningen din langt mer effektiv og morsom. I tillegg til å besitte treningsfaglig kompetanse, er personlig trenere også gode motivatorer og vil underveis i treningen motivere deg og få deg til å prestere ditt beste.

Her er 6 gode grunner til å bruke Personlig Trener:

1. Treningen din blir skreddersydd basert på dine behov og målsetningen.

2. Du får hjelp til å sette opp gode, realistiske mål og en konkret plan for hvordan du skal oppnå dem.

3. Et viktig møtepunkt i en ellers travel hverdag. Det å ha en avtale, kan gjøre det lettere å gjennomføre treningen som er avtalt. Å ha en fast avtale med en personlig trener sørger for at du faktisk trener regelmessig.

4. Mindre risiko for å pådra deg skader og overbelastninger.

5. Du blir utfordret til å gå utenfor komfortsonen din, og dette utvikler både kroppen din samt måten å tenke på rundt trening.

6. Treningen blir morsommere og du opplever glede av treningen i seg selv, som skaper en indre motivasjon for å trene.

En PT kan bistå med veiledning innen alt fra kosthold, styrke, kondisjon, bevegelighet, til mental utvikling og struktur i hverdagen. Noen ganger trenger man kanskje bare en liten tupp i baken for å komme i gang med treningen, og da er det godt med en trener som motiverer til dette.

Mens mange bruker personlig trener flere ganger i uka, måned etter måned, bruker andre det i ulike perioder av året og også opp mot spesielle løp, renn etc. Du bestemmer selv hvor mange ganger du vil trene med en PT. Har du aldri gjort det før, vil vi anbefale deg å prøve minst tre timer før du tar stilling til om det er noe for deg eller ei.

Våre personlige trenere tilbyr en uforpliktende og gratis 30 minutters konsultasjon.

Ta kontakt i resepsjonen for mer informasjon.


Klikk her for mer informasjon om våre PT'er.

SportSenter1

Finn medlemskapet som passer deg!

Bli medlem