Hvorfor ha en PT

Vi har personlige trenere med variert utdannelse og bakgrunn. En PT-time med en av våre fysioterapeuter koster kanskje litt mer enn en PT-time med en av våre kvalifiserte Personlige Trenere. En PT-time fra en som tidligere har vært en profesjonell idrettsutøver, eller en lege, vil forståelig nok koste litt mer. Ta en titt på listen av våre personlige trenere og finn den rette for deg.

Hvis du ikke har spesielle skader eller en liste med spesielle behov, så kan det holde med en time med profesjonell hjelp. Det er ikke slik at jo mer du betaler, jo bedre blir treningen din. Hvis du er så heldig å være skadefri så trenger du ikke medisinsk kunnskap fra din personlige trener og kan spare kostnader. Føl deg fri til å kunne velge mellom PT'ene som passer deg best, og å kombinere dem og deres unike ekspertise, eller så kan du bare komme innom for å slå av en prat med dem.

De kan alle gjøre deg veltrent, få deg ned i vekt, øke fleksibiliteten, gjøre deg sterkere, forbedre helsen din, lede og trene deg til en begivenhet eller konkurranse, eller hjelpe deg til å sette mål for din livskvalitet.

Klikk her for mer informasjon om våre PT'er.

SportSenter1

Finn medlemskapet som passer deg!

Bli medlem